Thursday, September 29, 2011

Jellies love Temazepam


Gefilmd door Thomas Lenden, edit Marcel Beemster.

Marcel Beemster, Hylke Bijker, Rafael Stolk en nieuwkomer Tijmen Riede vormen het Rotterdamse muzikantencollectief POROROCA - letterlijk vertaald als  
het alles verwoestende geluid. Voor onze nieuwe installatie Beingajellybar II jumping jellies is het nummer Temazepam speciaal ontwikkeld en opgenomen. Temazepam laat de jellies alle hoeken van het schoteltje zien. Niks geen alles verwoestend geluid, integendeel, op de muziek gaan de jellies dusdanig trillen, wiebelen, bibberen, schudden en shaken dat het lijkt of er niets anders in een jellieleven bestaat. 


Op bovenstaand filmpje het bewijs dat de jellies just love it.


Dankjewel mannen van POROROCA!

Informatie over POROROCA 
POROROCA is sinds 2010 bezig met het maken van muziek. De groep laat zich vooral inspireren door de muziekstijl dubstep, maar ook Drum n Bass maakt een groot deel uit van de nummers die zij maken. POROROCA bestaat uit Marcel Beemster (VSOP), Hylke Bijker(E-Nice) en Rafael Stolk. Onlangs heeft ook Tijmen Riede zich aangesloten. In deze samenstelling wordt hard gewerkt om zo snel mogelijk het concept om te zetten in een liveshow.
Sinds het eerste project 'Ga ervoor' - een nummer onder de Sevenply part voor de skateboardfilm 'Rollend Holland'- zijn ze bezig een eigen geluid te creĆ«ren dat zowel hard als melodieus is. Inmiddels hebben ze verschillende projecten achter de rug, zoals 2 tracks op het onlangs uitgekomen album van VSOP 'XO-Status'. 

No comments:

Post a Comment